Sekretesspolicy

 

Skyddet av personuppgifter är ett viktigt problem för oss. Vi värdesätter din integritet och vi samlar in, behandlar och använder personuppgifter i enlighet med lagkrav.

 

Genom att godkänna följande sekretesspolicy samtycker du härmed till insamling, behandling och användning av personuppgifter av Airconet (Thailand) CO. LTD - nedan kallad leverantören - i enlighet med tillämpliga lagkrav och följande bestämmelser.

 

1 Din personliga information

Skyddet av din personliga information är viktigt för oss på Airconet ("Airconet", "vi", "oss" eller "our"). Vi respekterar din integritet och vill att du ska förstå vad vi gör med den information vi har om dig. Denna sekretesspolicy förklarar hur vi samlar in, skyddar, delar och använder din personliga information.

 

1.1 Vad är personlig information och vad som behandlar personlig information

Personlig information (eller data) är all information som rör dig och som ensam eller ackumuleras med andra delar av informationen ger möjlighet till den person som samlar in och behandlar sådan information för att identifiera dig som person. Det kan vara ditt namn, ditt identifikationsnummer, din platsinformation eller information relaterad till ditt fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala liv. Bearbetning av informationen betyder alla åtgärder med dina personuppgifter, till exempel insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, användning, avslöjande på något sätt och så vidare.

 

1.2 Personlig information vi samlar in

Vi kan samla in följande typer av personlig information från dig när du använder Airconet-tjänster eller -produkter:

Kontaktinformation: information som gör att vi kan kontakta dig direkt, t.ex. ditt namn, e-postadress, telefonnummer och adresser som är kopplade till ditt konto eller beställning.

När du laddar ner och använder Airconet-appen kommer du att bli ombedd att registrera dig hos oss och skapa ett konto. Dina kontouppgifter inkluderar ditt användarnamn, lösenord och dina kontaktuppgifter, såsom ditt namn, adress och e-postadress.

Transaktionsinformation: register över de produkter och tjänster du köper från oss.

Betalningsinformation: kredit- / bankkortsuppgifter och bankkontouppgifter som du anger för att betala för de produkter och tjänster du köper från oss.

Leveransinformation: information om leverans av våra produkter till dig.

Installations- och servicehistorik: register över installationen av våra produkter i ditt hem eller egendom och information om service av den produkten.

Information om kyl- och luftkonditioneringssystem: Information som gör att vi kan ge dig detaljerade personliga installationsanvisningar.

Enhetsinformation: information om smartphones, mobiler, datorer eller andra elektroniska enheter som du ansluter till våra produkter, webbplats eller Airconet-appen, såsom information om typen av enhet (som kan innehålla unika enhetsidentifieringsnummer), dess operativsystem, webbläsaren du använder och applikationer på enheten som ansluter till våra produkter och tjänster. Det kan också innehålla information om din internetleverantör, mobilnätverk och din IP-adress.

Svar på undersökningar, tävlingar och kampanjer: vi registrerar alla undersökningar du svarar på eller ditt deltagande i någon tävling eller kampanj som vi kör.

Registrerar dina diskussioner med våra kundsupportteam: när du delar kommentarer och åsikter med oss, ställer oss frågor eller gör ett klagomål kommer vi att registrera detta. Detta inkluderar när du skickar e-post till oss, ringer till vår kundtjänst eller kontaktar oss via sociala medier som via Twitter eller vår Facebook-sida. Vi kan också övervaka och spela in våra telefonsamtal med dig för att se till att vi lever upp till de standarder vi vill ha, samt relevanta lagar och förordningar.

Hur du använder Airconet-produkter: vi samlar in information om hur du använder Airconet-produkter och -tjänster i ditt hem och deras prestanda, vilka enheter som är anslutna till dem och hur dessa enheter används med Airconet-produkterna. Detta inkluderar till exempel information som Airconet-enheter som du ansluter till ditt Airconet-konto samlar in om rumstemperatur, temperaturinställningar och luftkonditioneringsscheman.

Hur du använder Airconet-appen och vår webbplats: när du använder Airconet-appen eller vår webbplats samlar vi in ​​information om de sidor du tittar på och hur du använder dem.

Platsinformation: vi samlar in information om din exakta plats när du väljer att dela den med oss. Du kan till exempel ställa in din Airconet-app för att stänga av din luftkonditionering när du är utanför huset. För att göra detta måste du dela platsen för din mobila enhet med oss.

Du är inte skyldig att tillhandahålla någon av de personuppgifter som beskrivs ovan till oss, men om du inte gör det kanske du inte kan använda våra produkter och tjänster eller så kan funktionaliteten hos våra produkter minskas.

 

1.3 Vad vi använder din personliga information för: